Αρχική Lifestyle Tips για εργασία/διάβασμα στο σπίτι

Tips για εργασία/διάβασμα στο σπίτι

136
0

  Λοιπόν λόγω της κατάστασης που βιώνουμε αυτή την περίοδο , έχει αλλάξει η καθημερινότητα και τα δεδομένα μας . Αν και σχεδόν όλες οι υπηρεσίες , εταιρείες και τα περισσότερα μαγαζιά παραμένουν κλειστά αυτό δε σημαίνει ότι δε συνεχίζεται η δουλειά από το σπίτι. Το ίδιο ισχύει και για τους μαθητές και τους φοιτητές , καθώς οι περισσότεροι παρακολουθούν online μαθήματα. Πώς , όμως, μπορούμε να παραμείνουμε παραγωγικοί και να μη περάσουμε όλη τη μέρα στον καναπέ μας βλέποντας Netflix :

  Αρχικά , αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να φρεσκαριστούμε και  ετοιμαστούμε κανονικά ,σαν  να βγαίναμε έξω. Σας υπόσχομαι , ότι αν μείνετε με τις πιτζάμες όλη μέρα και απεριποίητοι, θα ξαναπέσετε στο κρεβάτι σας στο άψε σβήσε.

  Δεύτερον, ορίστε ένα συγκεκριμένο χρονικό όριο μέσα στη μέρα σας για να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας , αλλά και σε ένα συγκεκριμένο χώρο του σπιτιού. Έτσι, θα νιώσετε πιο παραγωγικοί χωρίς να “σέρνετε” μία εκκρεμότητα όλη την ημέρα , ενώ μπορεί να γίνει σε δύο ώρες.

  Τρίτον, φτιάξτε μία λίστα με τα καθήκοντα που πρέπει να ολοκληρώσετε και υπογραμίστε τα πιο σημαντικά , ώστε να τους δώσετε προτεραιότητα , ανεξαρτήτως του τι θα προκύψει μέσα στην ημέρα.

  Τελευταίο και ,ίσως λίγο κλισέ, προσπαθήστε να τρέφεστε υγιεινά . Είναι αναμενόμενο ότι θα “τσιμπολογάμε” παραπάνω αυτές τις μέρες . Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τρώμε όσο περισσότερο θρεπτικά σνάκς γίνεται , τα οποία θα βοηθήσουν και στην καλύτερη συγκέντρωση μας.

  Work from home and stay productive!