Αρχική Culture “Coverage” ο τίτλος του νέου single από την Maya Hawke του «Stranger...

“Coverage” ο τίτλος του νέου single από την Maya Hawke του «Stranger Things»

178
0

Η Maya Hawke έδωσε στην δημοσιότητα ένα νέο single με τίτλο «Coverage» από την πρώτη δισκογραφική δουλειά της. Πρόκειται για το δεύτερο single από το ντεμπούτο της «Blush» που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Ιουνίου.

Παράλληλα με τον πρωταγωνιστικό ρόλο της ως Robin Buckley στον τρίτο κύκλο του «Stranger Things», η ηθοποιός και τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το περασμένο καλοκαίρι τα δύο single «Stay Open» και «To Love A Boy», ενώ πριν λίγες εβδομάδες το «By Myself».

«Το “Coverage” είναι ένα τραγούδι που έγραψα για το πώς ξοδεύω τόσο πολύ από την ζωή μου και ενέργεια ζώντας στις ιστορίες άλλων ανθρώπων, στις ερωτικές σχέσεις άλλων ανθρώπων και στον πόνο άλλων ανθρώπων… ενώ προσπαθώ να συγκρατήσω την δική μου. Προσπαθώ να είμαι παρούσα στην δική μου αλήθεια, στις δικές μου σχέσεις» δήλωσε για το νέο της single η Maya, κόρη του ιδιαίτερα περήφανου Ethan Hawke.

Σε πρόσφατες δηλώσεις της στο NME για τα βήματα της στην μουσική, η Hawke τόνισε πως δεν έχει σκοπό να δημιουργήσει «μια νέα καριέρα», αλλά να αποκτήσει «έναν νέο τρόπο» για να εκφράζεται δημιουργικά και να κάνει νέους φίλους, όπως το συγκρότημα της.

«Κάθε φορά που μπαίνω στο στούντιο ή ανεβαίνω στην σκηνή μαζί τους, μαθαίνω όλο και περισσότερα. Είμαι πραγματική μαθήτρια, πραγματική αρχάρια, αλλά έχω υπέροχους δασκάλους» σχολίασε η Hawke.