Αρχική Music Miley Cyrus : Ερμήνευσε το «Wish You Were Here» των Pink Floyd...

Miley Cyrus : Ερμήνευσε το «Wish You Were Here» των Pink Floyd από το σπίτι της

Μια ακουστική εκδοχή του κλασικού τραγουδιού των Pink Floyd «Wish You Were Here» παρουσίασε η Miley Cyrus, ως καλεσμένη μουσικός στο πρόσφατο επεισόδιο του Saturday Night Live at Home. Καθισμένη δίπλα σε μια εστία φωτιάς, που τύλιγε με μια κόκκινη λάμψη την ερμηνεία, η ποπ σταρ και ο «κοινωνικά απομονωμένος» κιθαρίστας της, Andrew Watt -ο οποίος είχε προηγουμένως αποκαλύψει ότι, σε τεστ, αποδείχθηκε θετικός στον ιό-, έδωσαν μια πιστή απόδοση του σιγκλ του 1975.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που η Cyrus αναμετρήθηκε με κλασικό τραγούδι των Pink Floyd -τον περασμένο Σεπτέμβριο, στο Las Vegas’ iHeartRadio Music Festival, είχε προσθέσει στο πρόγραμμά της το «Comfortably Numb» του θρυλικού συγκροτήματος –καθώς και το «Black Dog» των Led Zeppelin.

Η ερμηνευτική παρουσία της τραγουδίστριας σηματοδότησε τη δεύτερη φορά που το Saturday Night Live at Home επιστρατεύει μουσικό να δώσει ακουστική εκδοχή μιας κλασικής ροκ επιτυχίας. Στο προηγούμενο επεισόδιο, ο Chris Martin των Coldplay είχε ερμηνεύσει το «Shelter from the Storm» του Bob Dylan.