Αρχική Sports Superleague: Επιστροφή στις προπονήσεις!!

Superleague: Επιστροφή στις προπονήσεις!!

94
0

Είναι γεγονός πλέον πως όπως όλα σιγά σιγά βαίνουν στην κανονικότητα ,έτσι και ο χώρος του ποδοσφαίρου προσπαθεί να πάρει 《ανάσα 》 Μετά την πολύμηνη απουσία των ομάδων από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού.

Πολλά είναι τα πρωταθλήματα,τα οποία πρόκειται να ξεκινήσουν, αφού πρώτα οι ομάδες λάβουν τα κατάλληλα μέτρα και τηρήσουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Χαρακτηριστική είναι η υποχρέωση των ιατρικών Τιμ να υποβάλουν σε τεστ για ανίχνευση της νόσου σε όλα τα ποδοσφαιρικά τμήματα.Όσον αφορά στην χώρα μας οι περισσότερες ομάδες έχουν ήδη κάνει τα απαραίτητα τεστ και οι προπονήσεις έχουν  αρχίσει. Τίποτα όμως δεν είναι όπως πριν,καθώς οι παίκτες έχουν χωριστεί σε γκρουπ , τα οποία γυμνάζονται και ακολουθούν την προπόνηση ξεχωριστά. Εδώ να πούμε πως το θετικό είναι πως κανένα τεστ δεν έχει βγει θετικό στον ιό και όλα δείχνουν πως η επανέναρξη της superleague μετά από σχεδόν 3 μήνες είναι πλέον πιο κοντά από ποτέ.

Παράλληλα, η Λίγκα στην τηλεδιάσκεψη του Σαββάτου (2/05) πρότεινε 25% μείωση των ετήσιων συμβολαίων   των ποδοσφαιριστών,το οποίο μεταφράζεται σε 83% για τους 2μιση μήνες της πανδημίας.Αυτό είχε ως αποτέλεσμα άμεση αντίδραση και οι αρχηγοί των ομάδων του πρωταθλήματος έχουν το βράδυ της Παρασκευής (8/05) νεα τηλεδιάσκεψη για να αποφασίσουν πως θα κινηθούν.Στόχος να βρεθεί η χρυσή τομή, καθώς πρόθεση  όλων είναι να αρχίσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα το πρωτάθλημα. Σε αντίθετη περίπτωση αυτό θα καταστεί αρκετά δύσκολο.

Συμπληρωματικά να αναφέρω και το καλό νέο της εβδομάδας και αυτό δεν είναι άλλο από την επανέναρξη της Γερμανικής Bundesliga το Σάββατο 16/5 με το συναρπαστικό ντέρμπι της 《κοιλάδας του ρουρ》Ντόρτμουντ-Σαλκέ να ανοίγει την αυλαία της 26ης αγωνιστικής.

Υ.Γ1 Μέσα στην βδομάδα λοιπόν να περιμένετε και προγνωστικά.

Υ.Γ2 Άντε να ζεσταίνονται οι μηχανές σιγά σιγά.