Αρχική Culture Πέντε επεισόδια σειρών που έγιναν επίκαιρα λόγω Κορωνοϊού.

Πέντε επεισόδια σειρών που έγιναν επίκαιρα λόγω Κορωνοϊού.

118
0

Αρρώστιες, καραντίνες , και μάσκες. Όταν τα βλέπαμε στην οθόνη γελούσαμε γιατί μας φαινόντουσαν παράξενα τώρα γελάμε επειδή τα έχουμε ζήσει. Παρακάτω θα ανατρέξουμε σε πέντε επεισόδια από ξένες sitcom σειρές που έγιναν επίκαιρα την περίοδο του Κορωνοϊού.

5. Community: Σεζόν 2 επεισόδιο 6. Όταν οι φοιτητές του Greendale δηλητηριάζονται από το φαγητό που τρώνε στο πάρτι του Χαλογουίν και μετατρέπονται σε ζόμπι, η σχολή θα αναγκαστεί να μπει σε καραντίνα μέχρι να έρθει ο στρατός. Η αγαπημένη μας ομάδα μελέτης θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια ξεκαρδιστική αποκάλυψη ζόμπι.

4. 30 Rock: Σεζόν 3 επεισόδιο 5. Όταν όλοι γύρω της έχουν κολλήσει την γρίπη, η Λίζ θα προσπαθήσει να κάνει τα πάντα για να μην αρρωστήσει και να πάει τις διακοπές της. Ο μόνος τρόπος για να σωθεί είναι να κάνει το εμβόλιο του γιατρού Σπέισμαν.

3. Brooklyn Nine-Nine: Σεζόν 2 επεισόδιο 7. Μια μυστήρια σκόνη εξαπλώνεται στο αστυνομικό τμήμα και το αναγκάζει σε υποχρεωτική καραντίνα. Ο Τζέικ ως προσωρινός υπεύθυνος του τμήματος θα πρέπει να κρατήσει ψύχραιμους και ταυτόχρονα ψυχαγωγημένους όλους τους εσώκλειστους.

2. The Office: Σεζόν 7 Επεισόδιο 7. Η παρέα του The Office μοιράζει άφθονο γέλιο κατά την διάρκεια μιας ενημέρωσης για την αποφυγή διάδοσης των μικροβίων. Πιο ξεκαρδιστικό όμως είναι όταν ο Ντουάιτ λέει πως ο καλύτερος τρόπος πρόληψης είναι να αρρωστήσεις οπότε όλοι αρχίζουν να βήχουν και να φτερνίζονται πάνω του.

1.The Big bang theory: Σεζόν 1 επεισόδιο 11. Η Πένι γυρίζει απο την Νεμπράσκα και λέει στον Λεόναρντ και τον Σέλντον πως όλη η οικογένεια της αρρώστησε. Φυσικά ο μικροφοβικός Σέλντον πανικοβάλλεται και παίρνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μην αρρωστήσει. Σας θυμίζει κάποιον;